O Nama

Toplice “Lešće”

Lešće

Toplice “Lešće”

Smještene uz samu rijeku Dobru, u suradnji s prirodom omogućiti će Vam odmor za dušu i tijelo s raznolikom wellness ponudom, unutarnjim i vanjskim bazenima s izvornom termalnom vodom te ugodnim smještajem u sobama s hidromasažnim tušem ili kadom.

Wellness

Oaza u srcu prirode

 Pravo su mjesto za opuštanje od užurbane svakodnevice u kojoj nemate baš previše vremena za sebe. Već samim dolaskom na ovo idilično mjesto osjetit ćete svježinu goranskoga zraka i snagu prirode.

Voda

Temperatura vode od 33 ºC

Smatra se blago toplom kupkom i izrazito pogoduje radu venske i limfne cirkulacije te liječi artrozu, spondilozu i degenerativne bolesti lokomotornoga sustava. Paralelno s time dolazi do promjene kod rada srca, bubrega, disanja. Plivanjem ili vježbanjem u termalnoj vodi  poboljšava se opće zdravstveno stanje i kondicija, te uspostavlja ravnoteža centara u centralnom živčanom sustavu.

Utisci

Što kažu naši gosti

Luka Jukić

Gost

Opuštanje na krevetu u hotelskoj sobi, gledanje televizije, dok nosite vlastitu pidžamu, ponekad je najbolji dio odmora.

Marija Marić

Gost

Hotel je jednostavno nevjerojatan. Suptilni luksuz profinjene jednostavnosti, pretrpan i nepretenciozan. Osoblje je pažljivo i diskretno.

Marko Kovačević

Gost

Dočekalo me jedinstveno i pažljivo osoblje koje ima malo odmarališta u okolini sa odličnim ambijentom s izvrsnom uslugom. Lijepe i vrlo posebne toplice.